

Meeting Goals/Purposes/Objectives

- Goal A Approval November BOD Meeting Minutes
- Goal B Accepting Treasurer's Report
- Goal C Update on the Status & Next Steps
- Goal D Finalize the drafted Bylaws
- Goal E Establish Community Conversation both in East Mt Airy & West Mt. Airy
- Goal F Establish Organization S.M.A.R.T. Goals recommended by the Anti-Racism Committee
- Goal G Keep Members updated on the worked conducted by the Executive Committee
- Goal H Finalize FY20/21Committee Structure

MEETING AGENDA

7:00 PM	I.	Meeting Call to Order	T. Cook-Artis, President	
7:01 PM (1 min)	II.	Roll Call	M. Galvan, Secretary	
7:03 PM (2 mins)	III.	Meeting Etiquette & Ice Breaker	T. Cook-Artis, President	
ACTION ITEMS				
7:05 PM (2 mins)	IV.	Approval of November's Meeting Minutes	Board of Directors	
	Goal A – Approval November BOD Meeting Minutes			
7:07 PM (4 mins)	V.	Approval of Treasurer's Report	D. Klugman, Treasurer	
	Goal B – Accepting Treasurer's Report			
7:11 PM (2 mins)	VI.	EMAN 20/21 FY Proposed Budget Update	J. Autin, Asst. Treasurer	
	Goal C	– Update on the Status & Next Steps		
7:13 PM (10 mins)	VII.	Bylaws Final Review and BOD Vote	N. Serejko, Executive Director	
	Goal D – Finalize the drafted Bylaws			

7:23 PM (10 mins)	VIII.	Proposed Breaking Bread Barriers Partnership	Anuj Gupta, Guest Presenter. Former ED of Mt. Airy USA	
	Goal E – Establish Community Conversation both in East Mt Airy & West Mt. Airy			
7:33 PM (20 mins)	IX.	Anti-Racism Committee	T. Thurman & Linda Bell, Chairs	
	Goal F	 Establish Organization S.M.A.R.T. Goals recomm 	ganization S.M.A.R.T. Goals recommended by the Anti-Racism Committee	
7:53 PM (2 mins)	X. Presi	dent's Report	T. Cook-Artis, President	
	Goal G – Keep Members updated on the worked conducted by the Executive Committee			
7:58 PM (5 mins)	XI.	Committee Structure	K. Gudgeon, 2 nd Vice-President	
	Goal H – Finalize FY20/21Committee Structure			
DISCUSSION ITEMS				
8:03 PM (5 mins)	XII.	Membership Committee	J. Amato	
8:08 PM (10 mins)	XIII.	Grants Committee	M. Salamon & J. Autin, Chairs	
8:18 PM (3 mins)	XIV	Executive Director	N. Serejko, Executive Director	
8:21 PM (5 mins)	XV.	Zoning & RCO Updates	C. Lukasiewicz & J. Hayes, Chairs	
8:26 PM (5 mins)	XVI.	Comments/Concerns	BOD & Attendees	
8:30 PM	XVII.	Adjournment		

NEXT MEETING ~ THURSDAY, JANUARARY 14, 2021 @ 7:00 PM